|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 11:18 |
Merhaba kadir bey umarım iyisinizdir. ..4.5 yaşındaki oğlumun okuluna geçen günlerde ddiş doktoru gelmiş. Yapmış olduğu muayenede sütddişlerinin 3 tanesine dolgu yapılmasıgerekli diye kart yyollamislar. Oğlumun sütdislerinin (kok) bende farkındayım oyukluk ve çürük oluşmayabbaşladı son zamanda. .boğazından bir şikayeti olmamasına rağmen son 1 aydır aağzımaacıyor diye yemek yemeyi reddediyor.yemek yemesi bayağı azaldı. ..Bu durumda ne yapmalıyım kendi dökülmesinibeklemelimiyim bbeklersek zaman ddökülür ve daha kötü olurmu yoksa dolgu yaptiralimmi? Sizin cevabınız benim için önemli. ..sizi geç tanıdığımdan ddiş hapini erkenden kullanmadım. Bazen üzülüyorum yemek yemek istiyor ama rahatsız oldugundan yiyemiyor. Cevabınızı bekliyorum saygılarımla. ..
|
|
EvliMutluÇocuklu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Disciye gittiginizde, agzini acmaya ikna edebilecekseniz, bir goturun.
Oyle "Genel anestezi" ile dislere dolgu filan yapacagiz derlerse, bosverin...Agri oldugunda, veya yemeklerden once; Bir kulak cubugu ile, curuklerin ustune, "Disinol" solusyon degdirin, agri aninda gecer. Tedavi edici hicbir ozelligi yoktur, sadece agriyi giderir... Almanya'dan Zymafluor getirtip, verirseniz, hicolmazsa, kalici dislerin bir kismini kurtarirsiniz. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|