|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asyamm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2016 Saat 12:01 |
Hocam hoşgeldiniz,siz yokken neler yaşadık neler:)
23 ağustos kulak ağrısı-illiaidn+dolven 7 eylül kulak aktı-bactrim+illiadin+dolven+sakız çiğnettim 20 eylül e kadar ara ara akmaya devam etti,siz de yoksunuz,korkudan ne uyku kaldı ne moral,izmir deyiz ama Mehmet Ali Şehitoğlu nu aradın size getireyim diye,yok dedi,kerim ceryan a götür, hocam olur kendisi dedi, ogün hemen gittik,aug.ringoset.siprogut.onadron verdi,mehmet ali beyi aradım bactrim+illiadin le devam ettim.26-27 eylül sabaha kadar aktı kulak,çok kötüydü,sonra bir daha akmadı şükür,ama kontrole götüremedim korkudan.. şu an yine bir grip halindeyiz,bir hafta önce boğaz enf.başladı sizin yöntemlerle geçirdim, ama uyurken hep ağız açık ve horlama var,burnundaki ödem geçmiyor..yine kulak ağrıyacak kesin:( şimdi sorularım: 1-çeşmede deniz kenarında evimiz,çocuk bütün yaz denizdeydi,yine o ödemi nasıl geçiremedim.. 2-kızım 6 yaşında tam..4.senesi okulda,hala grip sonları bir felaket,geniz eti ve bademcikleri çok aktif.sizin torununuz olsa sabredermiydiniz yoksa geniz eti ame.yaptırır mıydınız? 3-bir boşluk yakalayamadığım için grip aşısı yaptıramadım henüz, kkk ve dapt aşıları da var, nasıl bir öncelik izlemeliyim? grip aşısı önce gibi düşünüyorum ama? 4-bu süreçte korkudan 1 gün ara vererek sürekli illiadin kullandım..bir zararı olmamıştır umarım.. (hergün kbb sayfalarınızın tamamını okudum hergün :) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Odemi gecirirsiniz, AMA, yeniden bir Grip virusu alirsa, hersey 'sil-bastan', eski halini alir.
Artik yasi itibari ile, cok hasta olma devresinin sonuna geldi. Bu kis, gecen kislara gore daha az hasta olacak. Bademcikler; SEBEP degil, sonuc dur..Bademcikler: Lenf bezleri olduklarindan, her enfeksiyonda buyurler. Torunum 8 yasinda, bademcikleri yerinde!!! Hastaliklar; asi yapilmasina mani degillerdir. 1- KKK asisini ve DPT asilarini ayni gun, ayri bolgelerden yaptirin, 2- Bir ay sonra, Grip asisini yaptirin. Kulak hadisesi; tamamen Oztaki borusunun; Grip sonucu olusan odem ile kapanmasi ile ilgilidir. Ayni sekilde; Sinuzitlerde, sinus agizlarinin odem sonucu kapanmasi ile olur. Antibiyotikler hicbir ise yaramazlar. Turkiye'deki sahtekarlar, antibiyotikler ve bir suru ilaclarla, bu odemin kendiliginden cozulmesini beklerler. Tek care; Iliadin dir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2016 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
Asyamm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok değerli vaktinizi almak istememem ama okulla görüştüm bu ay sonuna doğru geleceklermiş okula aşı için,(dpt ve kkk)
altı yaşını geçen hafta doldurdu geç mi kaldım aşılar için sağlık ocağına gidip hemen yaptırayım mı? yoksa grip aşısını yaptırayım bir ay sonra okulda kkk ve dpt sini olsun mu? çok teşekkürler.. siz olmasanız allahlığız.. :( :) |
|
![]() |
|
sağlık ocağını da aradım okul aşıları henüz gelmedi dediler,
ben panik yaptım şimdi hocam,daha evvel mi olmalıydı? grip aşısını mı yaptırayım? |
|
![]() |
|
kızım 19.10.2010 doğumlu hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yastaki asilari acelisi yoktur, 1-2 sene bile gecse bir sey olmaz, onceki asilar "kismi" bagisiklik saglar.
Acele etmeyin, sirasi ile yaptirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|