|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 11:29 |
Hocam 21 aylık oğlumda daha önce arpacık denilen ama en son götürdüğüm göz doktorunda bu arpacık değil moloscum denilen bir sıkıntıyla karşı karşıyayım.
Bunun tedavisi içinde corthymcine isimli kortizonlu pomad verildi.1-2 ay kullanabilirsin dediler. Daha önce sizin moloscum için patlatabilirsiniz dediğinizi hatırlıyorum.Ama bunlar göz kapağında çıkıyor.Verdiği pomad yeterli olur mu? Bide hocam bu nerden bulaştı çocuğun gözüne.Evde ablası var onda bişey yok.Evdeki diğer kişileri de kontrol ettim bişey yok bu şekilde.Yorumunuzu bekliyorum saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Molluscum (eger teshis dogru ise), viruslerle olur. Bu virus, herkezin cildinde mevcuttur.. Bazi sartlar (???) olustugunda, hastalik yaparlar.. Goz kapaginda; Molluscum'dan ziyade; "Verru" denilen cinsi olur. Aradaki fark: Molluscum; dah iridir. Mercimek buyuklugunde ve ortasi gobeklidir. Verru, Susam tanesi kadardir, sivridir... Resim gonderebilirmisiniz?? Her ikisi de, hicbir sey yapmasaniz bile kendiliginden gecerler. Kremlerle; HIC GECMEZLER!!! NOT: Bazi tipleri, psikolojiktir, bir haci-hoca'ya okutulursa ve cocuk inanirsa, gecer.. (Tom Sawyer kitabini okudu iseniz, orada ilk bolumde, eldeki sigiller icin mezarliga gidisleri anlatilir)..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2016 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hizliresim.com/PnnAEQ]
![]() Sümüklü doğal bir resim olmuş ama elimde bu vardı. Hocam bu 3.kez oluşan önce göz kapaklarında 2 tane çıktı.Göz kapaklarında çıkanlar şişti kendi kendine patladı.Şuanki duruşları ortası çökük bazen kırmızı bazen sarı renkteler .Şişkin olduklarında ortasında iltihap vardı sanki uç veriyor gibi şişkinlik vardı. Patladıktan sonra şişkinlik geçiyor.Bu şekilde içi boşalmış bir torba gibi kalıyor.Son çarem nefesi kuvvetli hoca arıyorum öyle mi hocam. Düzenleyen duruecem - 20 Ara 2016 Saat 09:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Molluscum, iltihaplanmaz, patlamaz!!! Sizinkisi; "Arpacik".. Bir dis sarimsagin, ucunu kesin ve islak yuzeyini o sisligin ustune surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|