|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ırmaksu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba kizimin burnu dunden beri daha az akmaya ama bazi tuhafliklar olmaya basladi, burnu acik gibi duruyor burun aspiratoruyle cektigimde gelen sumuk geliyor sonrasinda hemen aspiratorun ucu nemleniuor( burunu tikali oldugunda nemlenmez bugulanmaz) yani burnu acik ama sanki genzinde mi artik bogazinda mi hiril.hiril bir gicik gibi balgam.var atamiuor bu sabah sesi de bir tuhaflasti hani biz grip oldugumuzda genizden konusuruz gibi genzimiz dolunoldugunda boguk tok bir sesle konusuruz oyle oldu? acaba cigerlerine inme gibi bir durum soz konusu olabilir mi doktora gotursemmi agizdan nefes aliyor gibi ama burnu acik anlayadim cildirmak uzereyim.hocam
|
|
![]() |
|
ırmaksu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
hocam kizimin sesi iyice boguk tok boyle degisik cikiyor biz buyukler hasta olunca degisiyor ya aynen oyle burnu akmiuor ama surekli serum fizyoloji yapiuorum boyle kopuklu kopuklu sumuk geliuor ama oksuruk yok hocam su anda cigerleride inme durumu olur mu hocam cok sordum biliuorum ama affiniza siginirim sizden baska guvenebilecegim bir doktorumuz yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burunda tikanikligi yapan sumuk degil, burun boslugundaki ODEMdir.
Sadece Serum fiz; 10;ar damla damlatin, yeteri olmazsa, Iliadin DAMLA kullanin.. Eski mailleri mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam aynı dediginiz gibi yapiyorum sesi iyice gitti sanki bogazinda birseyler var gicik gibi balgam var gibi anlayamiuorum artik her gun yeni birsey oluyor cigerlerine inme ihtimali va rmi hocam cok.korkuyorum
|
|
![]() |
|
hocam merhaba kızım 2 gündür aksamları kusmaya daha doğrusu balgamlı kusmaya başladı çünkü burnu açık gibi ama nefes alıp vermekte zorluk yaşıuor balgam var cok hocam sesinde kısıldı iyice öyle kusuyor ki öglen yedigi eristeyi bile cikardi herhalde sindiremiyor rahat nefes alisverisi olmadigi icin hocam yardim edin ne yapabilirim cigerlerimde sorun va rmidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripler iyilesmeye basladiklarinda; akinti koyulasir ve bu sekilde sikayetler olur.
Gunde;2x1 sicak su buhari uygulayin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|