|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ebrar serra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ebrar serra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle..kulak ağrısı 3 günlük illadin ve serum fizyolojik ile son bulur:)sayın hocam size ne kadar tesekkur etsem azdır.
Geçen yıl bir kumpasin içindeydik hocam .kulak ağrısı 3 kutu antibiyotik rağmen geçmedi.kisa sureli işitme kaybı bile yaşadık .kulağa tüp takılması olayına kadar gidiyordu durum.. Ve en son macrol antibiyotiği kullanırken ,antibiyotige rağmen ateş dusmeyince ben uyandım :) ve sizi takibe aldım herkese tavsiye ediyorum .Allah size hayırlı saglikli sevdiklerinizle birlikte uzun ömürler versin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten butun o ilaclarin verilmesinin sebebi BU!!! Sizleri ilaclarla iyice biktirip, sanki baska hicbir care kalmamis gibi, ameliyata razi edebileceklerini saniyorlar... Butun Turkiye'yi dusunursek, %90 basarili da oluyorlar.. Sadece benim uyandirdiklarimla is bitmiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|