|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Berkeberil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 15:37 |
Kizim 4ocakta 9 aylik olucak boyu 73cm kilosu 10.5 kilo
Oglumdan deneyimliyiz aslinda sizi takip ettim eşimle ben size inaniyoruz cevremizden cok tepki aliyoruz ama maalesef:((( Kizimin daha onceden hep burun akintisi vardi serum fizyolojik Yaptim SIKI TAKIPCINIZIM. Ama kafam takildi atesi olmadi gibi cok hafif gece olmustur okadar ama nefes sıkıntılı 60in uzerinde gece kucakta gecti doktor bronsiolit teshisi koydu ama verdigi hicbir havayi kotizonlari kullanmadik hala ates YAZDIKLARINIZDAN anladigim kadari ates yoksa bronsit demissiniz ben bricayln basladim simdi grip gibi basladi ates yok oyle gunduz falan nefes sıkıntılı DAHA 9AYLIIKKENbronsitmi olduk:((( tahlil yaptirmadik HASTANEDEN KACTIK
|
|
![]() |
|
Berkeberil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk var tabi kuru ve arada balgamli
Nefesini dinliyorum verirken sıkıntılı olarak anladim Verirken hirilti var zaten doktora dinlettim cigerlere inmis dedim Doktor bey teshisi birde sizden DUYMAK ISTIYORUM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
Kadir bey cevap yazmadiniz devam ediyor sorunumuz ates yok ama oksuruk tikanma hala var sadece inek sutu aliyor yemek yemek istemiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Arizona'da oldugumu ve aramizda 10 saat fark oldugunu unuttunuz galiba!!!
Daha Bilgisayarin basina yeni oturdum. Bu yasta; astim/Bronsit olmaz.. Grip geciriyor, 2-3 hafta surecek.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
Ozur dilerim doktor bey 🙈
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
Tek cumle yazmaniz rahatlatiyor kusura bakmayin nefes sıkıntısı olmasa soru bile sormazdim zaten diger yazilardan biliyorum ama direk ventolin pulmikort ve antibiyotik arti birde igne.yapmak istediler
Yaptirmadim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
Doktor bey bricayln devammi sizce nefes 60in uzerinde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Butun ilaclari kesin.. Bu konuyu senelerdir anlatiyorum.. Biraz okuyun.. Bricanyl basladi iseniz, devam edin. Odasi SERIN olsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|