|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GKGSSG ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 08:48 |
6 yasindaki oglum dun okuldan bas agrisi ve halsizlik sikayeti ile geldi.gelir gelmezde uyudu.akşamda atesi cikti.38 civarinda seyrediyor.basi cok agriyinca calpol verdim.uyudu.geceyi zaman zaman sayiklayarak gecirdi.sık sık su iciyor.sabah atesi ayni duzeydeydi.kalkıp yurumeye calistiginda dizlerim agriyor dedi.sonrada kusmak istiyorum desede kusamadi.bulantisi var anladigim.belirtiler domuz gribi.hala bAşim agriyor dayanamiyorum diyor.agri kesiciyi nekadar sureyle verebilirim.konu ile ilgili tavsiyelerinize uyuyorum. birde kizim ver 4 yasinda onun icin endiseliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok gerekmedikce, hicbir ilaci kullanmayin. Hele agrisi yoksa, SAKIN, sirf ates dusurmek icin ilac kullanmayin. Calpol (+) en fazla; gunde 4x1 (5ml) verebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|