|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok... Olsa idi, EBV testleri (+) olurdu. Coxsackilerde de, MON yuksek oluyor ama, dedigim gibi, illede ayird etmeye ugrasmanin bir anlamai yok, zira ikiside, VIRAL hastalik, bir sey yapilmiyor, kendiliginden geciyorlar.
|
|
![]() |
|
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Forumda Yazdıklarınızı okudum hocam herpangia olabilir. Sağolun. En kötü zamanları atlattık diye umut ediyorum zira dilde beyazlık var bariz. İnşallah daha kötü olmaz.
|
|
![]() |
|
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Hocam 9. Gün hala 39.6 yı görüyoruz. Gece uyku haram oldu bize. Bugün dr a gittik eşimin tanıdığı viral ama boğazda enfeksiyona neden olmuş. Antibiyotiksiz geçmez yemek de yiyemez diyor. Gerçekten de çok az yıyor. Klamoks yazdı hocam 2 kez 3 ml 7 gün. Bu kadar sabettim bu süreçte dün bir de diş çıktı. Biliyorum diş sıkıntı yapmaz ama 10 gündür ne uykumuz kaldı ne huzurumuz. Ne yapayım hocam eşim kullanalım diye diretiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Kan sayimi yaptirin, WBC degerine bir bakalim. 17 ustu cikarsa, Antibiyotik gerekir.
".. viral ama boğazda enfeksiyona neden olmuş.." Bu doktor, ne dediginin farkindami acaba!! Enfeksiyonu sadece bakteriler yapmaz, Viruslerde enfeksiyon yapar.. Virus enfeksiyonlarina da, antibiyotik verilmez.. Ha.... Soyle diyebilirdi... "Virus enfeksiyonu arkasindan, bakteriel bir enfeksiyon ilave olmus".. Diyebilirdi de, nerde o ferasette doktor!! Siz bir Kan sayimi yaptirip bana yazin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Wbc düşüyor hocam bu sefer d 7.2 çıktı. Başka birşey mi var diye korkuyorum artık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Bu arada hocam dilde beyazlık var ama kötü koku yok. Pişiğimiz var. Benek benek 4 5 taneçevresi kızarık ama içi sıvı dolu değil. İdrar temiz ishali yok bazen yeşil yapıyor hatta kabız gibi. Günde dört beş kez yapan çocuk ateşlenmeye başladığından beri 1-2 kez yapıyor. Normal biliyorum ama çok ıkınıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripal enfeksiyon geciriyor, sakin ilac/antibiyotik vermeyin.
Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|