Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuğunuza kibar olmayı öğretin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuğunuza kibar olmayı öğretin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
apolat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 955
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 00:53
paylaşımın için teşekkürler canım..Baran la bu konuda sorun  yaşamıyorum ben..evde kendi oyuncağını alırken bile "anne bununla oynayabilir miyim "diye soran bir çocuk..kreşinde bunda etkisi çok fazla ..Baran 4 yaşına girmek üzere konusulan her kelimeyi hafızaya alıyor tabii..Ama dr umuzun söylediği bir söz var.."Çocuk ona öğrettiklerinizden değil sizden gördüklerini öğrenir."çok doğru gerçektende...O yüzden ona öğretmekten de öte bizler onlara iyi bir model olmalıyız diye düşünüyorum...Wink
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 01:52
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Ben de kibar bir kızım olsun çok isterim, teşekkür etmeyi öğrettim, şimdilik teşekküre dıkaş diyor LOL çok tatlı söylüyor, küçük yaşta kibar olmayı öğrenirlerse, bunun ileride daha kalıcı olacağını düşünüyorum Smile
dıkaç da ilginçmişLOLLOLyağmur esetter diyorLOLben çamaşır asarken onun bir yeri var tırmanıyo çıkıyor orda oturuyor mandallara yakın olması lazımLOLben çamaşırı elime alınca al al diye uzatıyor hep teşekkür ederim aferinn derdim oda 1 2 hastadır esetter diyo mandalı verince teşekkür edicekmişimLOLalem bunlar yaa

inşallah edepli kibar birer evlat yetiştirebiliriz Nuke

paylaşım için teşekkürler özlemmClap
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 02:15
bizim ki henüz yeni yeni cumleler kurmaya başladı ve bu 2 haftadr yoğun şekilde sıklaştı ama kibarlıktan eser yok henüz halbuki ben onunla hep kibar ve sakin konusuyorum Confused butun cumleleri emir kipi şeklinde ve isyankar yemicem, gitmicem, uyumucam vs.vs. TongueTongue 
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.