Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sonu Cold ile biten ilaçlar hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSonu Cold ile biten ilaçlar hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Anneolmak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: Sonu Cold ile biten ilaçlar hakkında
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 22:48

Hocam merhabalar,

Geçmiş mesajlarınızı okurken bir okuyucunun iburamin cold kullanıyoruz sorusuna yanıt olarak sonu cold ile biten ilaçları kullanmayınız demişsiniz? Neden?

Benim oğlum tam 11 aylık.9200 gr 76 cm. 3 gundur hasta.sıkayetlerımız; hafif öksürük, halsizlik, burun tıkanıklığı, boğaz kızarıklığı, balgam.Doktorumuz grip olmuş dedi reçetemize a.farenjit yazmış.

Günde 4 sefer her iki buruna dörder damla damlatıyorum
Gunde 2 Sefer iburamin cold kullanıyoruz.
Bol sıvı almaya çalışıyoruz.

Tam olarak bir iyileşme sağlayamadık. Bundan sonraki yol ne önerirsiniz? Bal da kullanamıyorum?

Yaşındaki kontrole ofisinize getirmek istiyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 12:57
Klorfeniramin maleat ve psödoefedrin ihtiva eden ilaçlardan hoşlanmıyoruz.. Öksürüğü kesmek, akıntıyı kurutmak, sadece ailelerin gözünü boyamaya yarar. Öksürük ve akıntı, vücudun savunma mekanizmaları olup, bunları bastırdığınızda, vücut savunması zaafa uğrar ve başınız belaya girer.. Sağlayacağı 2-3 günlük rahatlığın acısı sonra misli ile çıkar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.