Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ul.sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2011 Saat 14:11
merhaba dr.bey size geçenlerde de yazmıştım 9 aylık kızım zatürre oldu diye  ciğer filmi baya kötüydü iki tarafıda doluydu 12 tane iğne den sonra şimdi daha iyi dün son iğnesini vurdurduk dün gece 39 derece ateşlendi deklarit şurupta kullanıyoruz bunca tedaviye rağmen ateşlenmesi normal mi şu an ateşi 37,5 genel durumuda iyi.bizlere değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118654
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2011 Saat 09:57
Hastalığın başında yapılmış bir "Kan sayımınız" varmı? Varsa bana yazın. Varsa bile şimdi dir daha yaptırın ve WBC değerine bakın, muhtemelen normal veya düşük çıkarsa, Grip geçiriyor demektir. Zira çocuk antibiyotik kullanırken, başka bir Bakteri alması imkansız.
Yukarı Dön
ul.sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2011 Saat 15:45
kan sayımı yapılmadı hocam ciğerler çok dolu dedi ve direk antibiyotik verdi doktor. ateşlendiğini söyleyince hala bi miktar balgam var dişide çıkıyor ateşlenmesi normal dedi bir daha ateşlenirse kan sayımı yaparız dedi.ama ben sizi takip ettiğim için dişin ateş yapmadığını biliyorum kızımın bir daha ateşlenmesini beklemeden kan sayımı yaptırıcam hocam iyiki varsınız sonucu yazıcam size
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.