Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - farenjit olmuşlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumfarenjit olmuşlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilgün Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2009 Saat 21:04
hocam hem oğlumda hem kzıımdaki kulak akıntısı koyu sarı bugün oğlumun vücudunda kızarklık oldu dr götürdüm allerji sandım dr kızıla benziyor dedi koroktum tüm bu yaşadılarım bunun mu göstergesi anlamdım oğlum 10 gündür ateşli ve kötüydü 5 gündürde antb. kulllanıyopruz hastalığın belirisini engelledik mi?dr depo pensiilin yaptı koruyucu olsun dedi.10 günlük kefsid adlı bir abt. verdi göğsünde saçlı deride sırtında kızralkık var bişey olumru hocam?otit farenjit teşhisi dendi bu aşamaya nasıl geldi anlamdım biyerde hatamı yaptım geçmikaldım yavrum boşu boşuna kötü günler geçirdi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118649
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 10:06
Kızıl 48 saatte ortaya çıkan hızlı seyirli bir hastalıktır. Tek doz Pen-Os ile bile 12 saatte tedavi olur. Mikrobu aldıktan 36-48 saat sonra hastalık başladığına göre siz antibiyotik alırken bulaşmasına imkan yok. Yani Kızıl olması imkansız. Sakın 6. hastalık olmasın?? 3-4 gün yüksek ateşden sonra , ateş düşer ve döküntü başlar. Çocukta bu devrede gayet iyidir. Halbuki Kızıl'da döküntülü safhada çocuk, hasta görünümlüdür, başını kaldıramaz. Bana kalırsa 6. hastalığa daha çok uyuyor anlattıklarınız.Bu hastalık selimdir, bir tedaviye ihtiyaçda yoktur.
Yukarı Dön
nilgün Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 22:43
hocam haklısınız anlattığınız durum 6.hastalık tipine daha çok uyuyor oğlumda döküntü vardı ancak ateş yoktu mız mız durumu var ama belkirgin değil hastalığa bağlı huy değişikliği oldu sanırım dr 10 gün antibi.devam edin dedi ne yapalım.penisilni boşuna yaptırdık sanıırm bu 6.hastalık kızımada geçermi bir zararaı olurmu?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.