Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük hallerimizde
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük hallerimizde

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük hallerimizde
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 12:12
Hocam sizi okuyup takip etmeye başladım. 61 aylık kızım var ve kreşe gidiyor bu sene 3. yılımız. Üye arkadaşlarımın size yazdığı sorulardan notlar alıyorum. Kızım grip olduktan sonra bir veya 2 gün sonra( burnu aktıktan sonra ) çok şiddetli öksürüyor öksürük gündüz ve gece devam ediyor ballı limonlu karışımlar veriyorum ılık çorbalar ama nafile yemek yiyemiyor öksürmekten bu mevcut durum 1 veya 2 gün böyle şiddetli sonra kıvama dönüşüyor öksürük . Böyle çok şiddetli öksürdüğünde kızım için Benical şurup kullansam kısa süreli en azından yemek yer öksürmekten gözleri kanlanıyor bu şiddetli öksürük hallerinde kullanabilirmiyim ?
Çünkü siz öksürük şuruplarını tavsiye etmiyorsunuz öksürük savunma doğru ama en azından bu kriz anında bizi çok kolay rahatlatacak yöntem midir Benical şurup ?
Öksürük krizimiz hafta sonu eve denk geldiyse sıkıntı yok ben elimden geleni yapıyorum ama kreşte böyle 1 dk bir öksürünce öğretmenleri arıyor ve çocuğu alıyoruz mecburen tavsiyeniz olurmu kullanabilirmiyim ne kadar süre ile saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 22:26
Cok darda kaldiginizda; gunde 1 defa; Benical surup verebilirsiniz.
Okumaya devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.