|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehram5 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 09:32 |
Doktor bey kızım okula başladığı dönemlerde önce grip oluyor sonra balgamlı öksürük oluyor ve burun tıkanıklığı çok oluyordu total ıgE 325.50 ÇIKTI. doktor bize levmont diye bir çiğneme tableti verdi onu kullanıyorum. ayrıca geniz eti ve bademciğide alındı. bu süreçten sonra ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin cocuk; Astim hastasimi??? Ne kadar sacma bir sey!!! Siz hic Turk doktorlarinin, Grip teshis ettiklerine sahit oldunuzmu?? Her oksuren: Astim... Her kusan: Reflu......
Bu sahtekarlarin kitabinda yazan her turlu sahtekarligi zaten yemissiniz... O Geniz eti, bademcik ameliyatindan ne fayda gordunuz?? Bademcikler ve Geniz eti var veya yok; mikroplarin umurunda bile degildir, gene hastalik yaparlar.. Bu konuda yazdiklari okuyun... Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasini" iyi ogrenin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|