Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz akintisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeniz akintisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz akintisi
    Gönderim Zamanı: 22 Mar 2017 Saat 16:29
Merhaba hocam oğlum şuan 9 aylık yaklaşık 4 aydır ayda bir kez geniz akıntısı yaşıyor buna bağlı boğazda gıcık öksürük oluyor ateş yok sadece bir keresinde oldu oda çok az burda her doktora goturdugumde antibiyotik yazdılar ben hiç birini kullanmadım balgam için sekrol verdim ama şimdi pismanim. Yazılarınızı okuyunca anladım burnuna serum fizyolojik kullanıyorum bide Gold mix aldım sorum şu her ay bu şekilde hasta olması normalmi alerji testi yaptırdım oda temiz çıktı zaten sizin dediğiniz gibi bu yaşta alerji olmuyo sanırım bide hasta olduğu dönemde özellikle geceleri çok ağlıyor ara ara korkuyorum ağlarken bi yandanda gaz çıkartıyor acaba karın ağrısı mı oluyor cevabınızı bekliyorum hocam şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118649
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2017 Saat 20:28
Cok insan temasi olan cocuklarda, hangi yasta olursa olsun, cok hastalik olur..
Her ne kadar, ilk 1 yasinda, anneden gecen bagisiklik maddeleri(antikorlar) bebegin hasta olmasini
onleselerde, bunlar  annenin gecirdigi hastaliklarla sinirlidirlar. Ayrica; Virusler muayyen surelerde, vucut
yapilarini degistirdikleri icin, kazanilan bagisikliklar, viral hastaliklarda bir ise yaramaz...
Iste bu sebeple, Grip asilari hayat boyu bagisiklik sagladiklari halde, Grip viruslari sekil degistirdikleri icin
asi ile kazanilan bagisiklik , obur sene bir ise yaramayabiliyor.
Bu yasta; ALLERJI TESTLERI YAPILMAZ.. Bu sahtekarligi;  Dunya 'da bir tek, Turkiye'nin  sahtekar
doktorlari yaparlar..
Kucakta cok tutun ve hareket ettirin..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Mar 2017 Saat 20:32
Yukarı Dön
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2017 Saat 21:57
Hocam teşekkürler evet ağladığı anda kucağımda  ziplatiyorum ve tekrar uykuya dalıyor zaten okula giden ablamiz var bukadar sık hastalanması onada bağlı sanırım hep ablamın arkasından bebek hasta oluyor oğlum hgb 10.1 çıktı kansızlık var dendi ve şurup verdiler oğlum 9 aylık şuan 10 kilo 73 cm sizcede kullanmaliyim şurubu teşekkürlerler hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118649
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 07:30
Kansizlik hakkinda 10 seneden beri anlatiyorum... Hicbirini demi okumadiniz!!!
HGB:10.1g/dL bu yas icin yeterlidir.. O sahtekar doktorun, anlasmali oldugu laboratuvar size kasten, HGB degerinin yanina; eriskin "Referans araliklarini" yazip, sizleri kazikliyorlar..

Cocuklardaki kan degerlerini okuyup, ogrenin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.