|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
PAMİRİN ANNESİ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PAMİRİN ANNESİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2016 Saat 17:41 |
|
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Okumaniz ve bu sahtekarliklarin nasil uygulandiklarini ogrenmeniz lazim.. Bu yapilan sahtekarliklar; 3 Safha'da uygulanir. Sahtekarligin 1.Safhasi: Aferin, Peditus, Asist, Sudafed ve benzerleri, Deloday gibi Allerji ilaclari ve benzerleri verilir. Sahtekarligin 2.Safhasi: 4-5 gunluk "SAHTE" iyilik halinin arkasindan cocuk ilk seferden daha beter duruma gelir, doktora gidersiniz (doktor zaten sizi beklemektedir), size, Pulmicort, Flixotide veya benzeri Kortizonlu spreyler, Ventolin ve benzeri Astim ilaclarini verirler... Sahtekarligin 3.Safhasi: Gene, bu ilaclarla saglanan 'SAHTE" iyilik halinin arkasindan, bir gece cocuk aniden tikanir ve acilen, ambulanslarla hastanelere kosar, 'hava alirsiniz'.... SAKIN: Singulair'i kullanmayin. Cocukgunuz, kronik Astim hastasi DEGIL!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Tem 2016 Saat 20:21 |
||
![]() |
||
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
|
Hocam merhaba, Siteye sizin için kayıt oldum yazdıklarınız o kadar mantıklı şeyler ki engin bilginizden faydalanmak istiyorum. Oğlum 3 ay 25 günlük 3 gün önce ikimizde de nezle belirtileri başladı. Antalyada yaşıyoruz malum sıcaklar klimayı 26 derecede çalıştırıp camıda açıp uyuyoruz. Oğlumun şikayetleri geniz hırıltısı hafif burunda tıkanıklık ve günde 6,7 kez öksürük. Dr muza gittik direk nezle grip olduğumuzu maske ile emzirmem gerektiğini söyledi. Oğluma prospan şurup verdi günde 3 kez 1 çay kaşığı. Benimde içmemi söyledi. Rahatsızlığın ciğere sirayet etmediğini söyledi muayene ile.2 gündür veriyorum fakat öksürük ve burun tıkanıklığı arttı. Tekrar dr aradım fakat ulaşamadım.Aklıma siz geldiniz. Evde ağızı hiç açılma ış calpoş şurubumuz var akşam yatmadan vermeliyim? Dr umuz ile ilgili kafamda soru işaretli var şöyle ki; Oğlum 3 ayına girdiği andan itibaren emmek istememe uykuya dalamama huzursuzlanma şikayetiyle kendisine başvurduk. Bize ınfantum goog night şurubu ve zinco çinko vitamini verdi. Her ikisinide 2 gün kullandım daha sonra kestim çünkü bi gelişme olmadı. Hemen ilaca yönlendirmesi heleki uyku şurubu vermesi beni tedirgin etti. Sizce yazdığı ilaçlar normal mi. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Sonsuz saygılar.. |
||
![]() |
||
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
|
Şu bilgileri sizle paylaşayım 12.08.2016 da kilo:7390 boy:65 baş çevresi:45
Sadece anne sütü ile besleniyor.sizden cevap gelmeden hiç bir ilaç vermeyeceğim. Yanlış birşey yapmak istemiyorum ![]() |
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Delimi bu doktor??? 1- Ilac ( Prospan); 12 yas alti kullanilmaz!!!!! 2- Ilac, %47 Alkol ihtiva eder, bu oranda alkol bebekler icin, cok zararlidir. Sizde icmeyin.. Sahtekarligin: 1.safhasi Ilaclarindan biridir. Oksurugu keser, sizlerde iyi bir halt ettiginizi sanirsiniz... 3-5 gun rahatlarsiniz, oksuruk kesilir, AMA oksurugun kesilmesi ile, butun mikroplar akcigerleri istila ederler.. SAKIN; Hicbir; Antibiyotik veya ilaci kullanmayin.... Sadece, Serum fiz ile burun temizligi yapin, Cok oksurdugunde, agizina, 2-3 damla limon damlatin. Siz bunu; limonlu bal seklinde kullanin ve bas ucunuza, 2 damla ColdMix damlatin. Devamini biliyorsunuz!!! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|