Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÖKSÜRÜK VE HIRILTILI NEFES
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖKSÜRÜK VE HIRILTILI NEFES

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
PAMİRİN ANNESİ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı PAMİRİN ANNESİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ÖKSÜRÜK VE HIRILTILI NEFES
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2016 Saat 17:41
MERHABA DOKTOR BEY,

OĞLUMDA ARA ARA ÖKSÜRÜK VE HIRILTI VAR. BEN DOKTORA GÖTÜRDÜĞÜMDE BİR SÜRÜ İLAÇ VERİYORLAR.
İLAÇLARIN DIŞINDA UYGULAYA BİLECEĞİM BAŞKA NASIL TEDAVİ OLABİLİR SİZDEN MÜMKÜNSE ÖĞRENMEK İSTİYORUM.BAHAR AYINI 1 HAFTA HASTA 1 HAFTA İYİ OLARAK GEÇİRDİK.NEFES ALMASI GÜÇLENİNCE VE HIRILTISI ARTINCA EVDE DOKTOR REÇETESİ İLE HAVA VERDİM.
KENDİ DOKTORU DIŞINDA FARKLI BİR DOKTORA GÖTÜRDÜĞÜMDE BANA KORUYUCU TOZ VERDİ ( SINGULAIR 4 MG ) 10 GÜN KADAR KULLANDIM ŞİDDETLİ İSHAL YAPTIĞI İÇİN BIRAKTIM. OĞLUM İÇİN NASIL BİR TAVSİYEDE BULUNURSUNUZ. TŞK.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2016 Saat 20:17
Okumaniz ve bu sahtekarliklarin nasil uygulandiklarini ogrenmeniz lazim..
Bu yapilan sahtekarliklar; 3 Safha'da uygulanir.
Sahtekarligin 1.Safhasi: Aferin, Peditus, Asist, Sudafed ve benzerleri, Deloday gibi Allerji ilaclari ve
benzerleri verilir.
Sahtekarligin 2.Safhasi: 4-5 gunluk "SAHTE" iyilik halinin arkasindan cocuk ilk seferden daha beter
duruma gelir, doktora gidersiniz (doktor zaten sizi beklemektedir), size, Pulmicort, Flixotide veya benzeri
Kortizonlu spreyler, Ventolin ve benzeri Astim ilaclarini verirler...
Sahtekarligin 3.Safhasi: Gene, bu ilaclarla saglanan 'SAHTE" iyilik halinin arkasindan, bir gece cocuk
aniden tikanir ve acilen, ambulanslarla hastanelere kosar, 'hava alirsiniz'....
SAKIN: Singulair'i kullanmayin. Cocukgunuz, kronik Astim hastasi DEGIL!!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Tem 2016 Saat 20:21
Yukarı Dön
Bircekandemit Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bircekandemit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 16:09
Hocam merhaba, Siteye sizin için kayıt oldum yazdıklarınız o kadar mantıklı şeyler ki engin bilginizden faydalanmak istiyorum. Oğlum 3 ay 25 günlük 3 gün önce ikimizde de nezle belirtileri başladı. Antalyada yaşıyoruz malum sıcaklar klimayı 26 derecede çalıştırıp camıda açıp uyuyoruz. Oğlumun şikayetleri geniz hırıltısı hafif burunda tıkanıklık ve günde 6,7 kez öksürük. Dr muza gittik direk nezle grip olduğumuzu maske ile emzirmem gerektiğini söyledi. Oğluma prospan şurup verdi günde 3 kez 1 çay kaşığı. Benimde içmemi söyledi. Rahatsızlığın ciğere sirayet etmediğini söyledi muayene ile.2 gündür veriyorum fakat öksürük ve burun tıkanıklığı arttı. Tekrar dr aradım fakat ulaşamadım.Aklıma siz geldiniz. Evde ağızı hiç açılma ış calpoş şurubumuz var akşam yatmadan vermeliyim? Dr umuz ile ilgili kafamda soru işaretli var şöyle ki; Oğlum 3 ayına girdiği andan itibaren emmek istememe uykuya dalamama huzursuzlanma şikayetiyle kendisine başvurduk. Bize ınfantum goog night şurubu ve zinco çinko vitamini verdi. Her ikisinide 2 gün kullandım daha sonra kestim çünkü bi gelişme olmadı. Hemen ilaca yönlendirmesi heleki uyku şurubu vermesi beni tedirgin etti. Sizce yazdığı ilaçlar normal mi. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Sonsuz saygılar..
Yukarı Dön
Bircekandemit Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bircekandemit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 16:16
Şu bilgileri sizle paylaşayım 12.08.2016 da kilo:7390 boy:65 baş çevresi:45
Sadece anne sütü ile besleniyor.sizden cevap gelmeden hiç bir ilaç vermeyeceğim. Yanlış birşey yapmak istemiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 20:15
Delimi bu doktor???
1- Ilac ( Prospan); 12 yas alti kullanilmaz!!!!!
2- Ilac, %47 Alkol ihtiva eder,  bu oranda alkol bebekler icin, cok zararlidir.
Sizde icmeyin.. Sahtekarligin: 1.safhasi Ilaclarindan biridir. Oksurugu keser, sizlerde iyi bir halt ettiginizi
sanirsiniz... 3-5 gun rahatlarsiniz, oksuruk kesilir, AMA oksurugun kesilmesi ile, butun mikroplar
akcigerleri istila ederler..
SAKIN; Hicbir; Antibiyotik veya ilaci kullanmayin.... Sadece, Serum fiz ile burun temizligi yapin, Cok
oksurdugunde,  agizina, 2-3 damla limon damlatin.
Siz bunu; limonlu bal seklinde kullanin ve bas ucunuza, 2 damla ColdMix damlatin.

Devamini biliyorsunuz!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.