|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2016 Saat 22:25 |
Kadir bey iyi aksamlar,
Daha öncelerde de pek çok kez size ayni sikayetlerimi yazmistim. Ama artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Oglumu bakici bakiyor ve neredeyse her ay hapsirik burun akintisi ve bakgamli öksürükle kendimizi doktorda buluyoruz. Bir haftadir ayni şikayetlerle doktora gittik ve antibiyotik verdi. Bogazi ve kulaklari kizarmis dedi. Burun akintisi yeşil dedim antibiyotik içecek dedi. Yalniz iki gün önce ses kisikligi şikayetiyle tekrar doktora goturduk ve doktor boğaz ve kulaklar kizarmis yeniden usutmus dedi. Ben de makrol antibiyotik içiyor nasil hastayken tekrar mi hasta olmuş dedim evet dedi ve cefaks antibiyotik yazdi. Almadik fakat ben artik bu durumun neden olduğunu anlamak istiyorum. Benim çocuğum neden bu kadar sık hasta oluyor . siz bana ne onerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Insan temasi fazla!!! Siz yokken, bakicisi ile nerelere gidiyor?? Bir sorusturun..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey,
Bunu inanin kontrol imkanim pek yok. Bulunduğum ilden başka bir İle tayin olacagim Sizce artik krese mi vermeliyim. Bakici ile çok gezdiği için bu kadar hasta oluyorsa kreste daha fazla mi hasta olur siz bana ne onerirsiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hem iyi, hem kotu.... Iyi tarafi, bu sekilde "Mikrop kolleksiyonunu" tamamliyor, okul zamani daha az hasta olacak.. Kotu tarafi; kucuk oldugundan, biraz daha fazla hirpalanir. Kreste de ayni sekilde; 2 senesini tamamlayana kadar sik hasta olacak.
|
|
![]() |
|
Çok tesekkur ederim bana vakit ayirdiginiz için
Suanki ses kisikligi ve öksürüğü ne zaman geçer bunun için neler yapmaliyim ogluma bi yasina kadar ben bakmistim hic hasta olmamisti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2-3 hafta kadar surer. Tek sansiniz, havalarin isinmasi. Havalar isininca bu sure kisalir..
|
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim doktor bey
Ogluma bir yasinda demir eksikliğine baktirmistik ve yanilmiyorsam 23 cikmisti değeri demir bağlama. Kapasitesi de 430 larda idi. Doktor bize ferifer demir ilaci vermişti. ben çok fazla kullanmadim fakat bazi doktorlar demir eeksikliğinin de sık hastalanmaya sebep. Olacagini söylüyor bu da bir neden olabilir mi kullanmali miydim demir ilaci oğlum. İki yasina kadar anne sutu akdi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz; sadece, HGB degerine bakin........ HGB;10g/dL'nin altinda olursa Demir ilaci kullanirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|