Merhaba Doktor Bey;
Kafama takılan bazı şeyler var.Bu arada oğlum 29 nisanda 18 ayını dolduracak.
1- Daha öncede size yazmıştım oğlumun hidroseli hakkında mandalina kadar olmadığı sürece ameliyata gerek yok demiştiniz.O kadar yok.Ama oğlumun kasık bölgesi yağlı orada gizlenmiş olabilir mi sizce?
2-Oğlum ilk doğduğu sıralarda onu muayene eden doktorlardan biri kalp grafisi çektirmemizi istemişti ama biz çektirmedik.YANİ TÜM BEBEKLERE YAPTIRIYORUZ KORKMANIZA GEREK YOK demişti.Ama şimdi kafama takıldı.Bu işlem gerekli miydi acaba?
3-Birde oğlum bazen çocuklarla ve bebeklerle karşılaştığında çok büyük sevinç ve heyecan duyuyor.aaaa bebek deyip yanaklarını sıkmaya çalışıyor ama galiba bilmeden zarar veriyor bu durumlarda ne yapmalıyım?Zaten **kimseye zarar vermemesi için** sizin de dediğiniz gibi heran **çavuş gibiyim**(buda beni çok yoruyor aslında)Ve bazen bazı çocuklar oğlumu itip kakıyor hatta geçenlerde alnı şişti.***Bu durumlarda ne yapmalıyım müdahale etmeli miyim?***Diğer annelerin hiç umrunda olmıyor tabi onların çocukları büyük.Ama ben hiç birine zarar gelsin istemiyorum.Ama çok korumacı olup da ***oğlumun kişisel gelişiminde hata ***yapmak da istemiyorum.
Düzenleyen kartanesi - 21 Nis 2010 Saat 08:48