Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekrarlayan enfeksiyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtekrarlayan enfeksiyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
utkum08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2010 Saat 18:57
şimdiye kadar 3 doz iğne. 2 kere augm. surup vermıs olduk. bu sabah aksama kadar atesı yoktu. aksam tekrar 40 dereceye cıktı. doktor 72 saat snra etkısını görürsünüz iğnenın deyınce devam ettık. vucudnda sımdılık döküntüye rastlamadım. çok çok seyrek öksürüyor. pekı ben antıbıyotıklerı kessem eger bakterıyel enfeksıyonsa hastalıgı ilaçsız atlatabılır mı? hastalıgın ılerlemesınden korkuyorum.

Düzenleyen utkum08 - 15 Nis 2010 Saat 19:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2010 Saat 13:02
Antibiyotikler etki edeceklerse, 12 saatte etkilerini gösterir. 4. gün hala ateşi varsa, bu gripal enfeksiyondur.
Yukarı Dön
utkum08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2010 Saat 18:47
kadir bey nıhayet bugun atesı dustu. terledıkten sonra düşüyor genelde. herhangı bır burun akıntısı döküntü olmadı. yıne de unıversıte hastanesınde herseyıne baktırıyoruz. en azından ıcımız rahat olsun diye. bugun ultrasona bakıldı.
sonuç: her ıkı bobrek normal lokalizasyonda olup sağ böbrek boyutu 57*20mm sol bobrek boyutu 58*27mm ölçülmüştür. sağ böbrekte minimal kaliektaziler izlenmıstır.
SONUC: meteorızm. sağ renal minimal kaliektazi
doktor perf. yayma ve notrnofil granula.. sayımı istedi. (buyuk ıhtımal yanlıs yazmısımdır bu kadarını okuyabılıyorum)böbreklerını de inceleyecekler sanırım. bir anormallik mi var hocam?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2010 Saat 09:30
Babasının kesesine bereket... Bu kadar basit bir durum ancak bu kadar pahalı halledilir..
Yukarı Dön
utkum08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 03:26
tekrar mrb kadir bey. oğlumun ateşi düştükten 3 gün sonra burun akıntısı başladı. ertesi gün de öksürük. göğsünde hırıltı da var. bal limon serum fizy. kullanıyorum. her ay ateşlenen bır bebegım var anne sutu almasına ragmen.
bir hafta once 4 gun ateşi vardı kan tahlılı vs yukarıda yazdıgım gibi.acaba bu öksürük ve burun akıntısı gripten sonra başlayan belırtıler mı? yoksa tekrar grip mi oldu. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 12:16
İnsan temasını azaltın. Sizden ona geçen "antikorlar" pek çok hastalığı önlüyor ama, sizide hasta edebilen viruslara karşı bir işe yaramıyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.