|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
benay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2017 Saat 09:26 |
30 aylık 16 kg 98 cm kızım Ağustos ayından beri kreşe gidiyor ve çok sık hasta oluyor.
Bu güne kadarki hastalıklarını bakteriyel-viral kolayca ayırt ettim sayenizde ancak bu sefer ayırt edemiyorum. 2 hafta evvel ateş, ağızda pis koku, beyazlaşmış dil ve yoğun yeşil sarı göz akıntısı ile doktora götürdüm. Klamoks başladık 1 hafta devam ettik, çocuk klamoksun 2. gününe ateşi düştü ve düzeldi. Antibiyotik bittikten 4-5 gün geçmeden şu anda yine cumadan beri ateşli, 37,5-38,5 civarı seyrediyor, ağzı kokuyor, gözleri hafif akıntılı. Sadece gece ateşliyken kabus gördüğü için calpol veriyorum. Yine doktora götürdüm dün, doktor viral dedi ama boğazı kızarmış diyip macrol yazdı vermedim size sormadan. Ateş hiç düşmüyor, ağız kokusu ve hafif göz akıntısı bir de geniz akıntısı var sanırım çünkü kocaman adam gibi horluyor ve hırıldıyor. Nasıl bir yol izleyelim? Antibiyotiğe başlasam mı? |
|
![]() |
|
benay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi oyunla karışık zorla baktım yine, dilinin üstünde beyazlıklar var ortası ve dibine doğru, parça parça beyaz-açık sarı bölgeler var. tamamen kaplanmış değil.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pas tabakasi; SILME olacak.. O kadarlik "pas", ac kalince veya ishal olunca da olur. Bu son ateslenmesi; VIRAL...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|