|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrecik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2016 Saat 03:55 |
Merhaba hocam.2 yaşındaki oğlumun gece öksürüğü devam ediyor.Gündüz hiç bir şey yok.Geceleri öksürüyorica. İşin ilginç yanı yatağında yatmayı reddediyor.Soğuk marleyde yerde ve yuzukoyun yatıyor.Uyuyunca yatağına bırakıyorum.Saat gece 02.30-03.00 civarında muhakkak kalkıyor kucakta bile durmadan yere yatıyor yüzükoyun şekilde.O halde uyuyor ama benim yerde yatmasına gönlüm razı olmuyor.Uyuyana kadar başında bekliyorum.Uyuyunca yatağına alıyorum.Bu kısır döngü devam ediyor. Gece de olsa burnunu açmaya çalışıyorum.Terlerse muhakkak öksürüyor.Neden gece uyumuyor hep yerde yüzükoyun yatmak istiyor.Geniz akıntısından olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi Gripler bu sekilde seyr ederler. Ortam ve /veya vucut isisi arttikca, oksuruk de artar. Geceleri, sadece1 defa; 1 olcek Benical verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Emrecik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sürekli burun kaşıntısı var. Burnu sık tıkanıyor hemen deniz suyu ile açıyorum.Öneriniz için çok teşekkür ederim.O kadar tatlılar ki Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.Allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|