|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşeekkür ederim Kadir Bey şimdi sağ gözünden iri yumuşak çapak akmaya başladı.sildim bir süre sonra tekrar aktı.Sanırım mikrop kaptı.önereceğiniz bir damla var mı?Uyudu şimdi burnu tıkalı yine kulağım demeye başladı.
Düzenleyen TUUUB - 03 Ara 2016 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased, bulamazsaniz; Tobrex damla kullanin.
|
|
![]() |
|
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
İyi akşamlar hocam bu sabah iki gözü çapaklıydı.damla bulduk.sadece bir damla sıktım.kaç günce kaçar dama kullanmalıyım?çapak akmıyor şu an ama hala var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde;4x1 er damla, 5-7 gun..
Ilacin icini okuyun.. |
|
![]() |
|
Merhaba Kadir bey gözü düzeldi kızımın.fakat öksürük iki gündür daha da arttı.önceden gece ve sabah öksürüyordu şimdi gündüz de balgamlı ve sık öksürüyor.agzı açık uyumaya başladı.limon bal,serumfizyoloji devam ediyoruz.geçmiyor çalıştığım için sürekli rapor alamıyorum kızımda kreşte.ciğerlerini dinletmek mi gerek?yazılarınızı okuyorum fakat ciğerlerine iner diye korkuyorum.balgam Boğaz'ı tıkamış gibi
|
|
![]() |
|
Gözü için önerdiğiniz ilaç işe yaradı teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oksuruk ile ilgili makaleleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|