|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 15:08 |
Oğlum şubat 2009 doğumlu,bu sene 1.ci sınıfa başladı.Sabah okul için kalktığımızda Tuvalete gittiğinde anne karnım ağrıyor demesiyle kusması bir oldu.
Ondan sonrada sabah 8 den 14:00 kadar belki 20-25 kez su gibi ishal şeklinde tuvaletini yaptı.Aralarda da az az kustu..En son bir saat önce kustu ve tuvalete gitti,ondan sonra bir daha olmadı. Ateşi yok,36.6 civarında.Öksürük vs yok. Şimdi simit ve meyve suyu içiyor.Biraz daha iyi gibi. Sorum şu: Bu durum viral ishal midir? Ve benim ne yapmam gerekir? İshallerde ilaç verilmeyeceğini sizden öğrendim ama bu tabloda durum ne olursa ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki durumda da, hicbir ilac/antibiyotik kullanmayin..
Arkadan ishal gelecek... Ishalden sonra, kusma devam ederse, VIRAL ishal demektir. |
|
![]() |
|
balın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,oğlum iyileşti,okuluna başladı,sadece ara ara karın ağrısı oluyor ve kakası hala eski formunda değil. Dün gece bende ishal oldum:( Neredeyse 10 dk bir tuvaletteydim..Bugün daha iyiyim,sanırım oğlumdan bana bulaştı yada ishal bulaşıcı mıdır bilmiyorum. Sadece karnımda hafif ağrı var.
İyi ki varsınız ,teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|