|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2017 Saat 11:37 |
Hocam daha öncede yazmıştım şimdi doktordan geldik oğlum 9 aylık burun akıntısı vardı gece uyuduktan 1 saat sonra öksürerek uyandı şiddetli bir sesle öksürüğü vardı ve hızlı nefes alıyordu gece böyle geçti öksürük sabah normal oldu fakat hızlı nefes devam edince korktum ateş yok zaditen şurup ventolin hava prednol ampul iğne yaptılar dogrumu yaptık yanlismi akıl verin ne olur cigerlerinde bişey yokken neden hızlı nefes alıyor çok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlis yaptiniz!!! 1- Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler.. 2- SAKIN; verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.... Basladiniz ise, hepsini kesin. 3- Sadece; Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin.. Oksuruk artarsa; sicak su buhari uygulayin. Cok okumalisiniz.. Bilhassa, "Sahtekarligin 3 Safhasini" iyi ogrenin.. Boyle; ahlaksiz sahtekar doktorlardan da uzak durun.
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Ne iğnenin nede ventolin havanın hiç faydası olmadı zaten hocam çocuk aynı emmede sorun yok mamasinida yiyor ama hızlı nefes devam ediyor doktor hızlı nefes alması iyi bişey değil dedi bi başka doktora daha göster dedi astimla krup arasındaki fark nedir hocam oğlum astım değil dimi lütfen cvp çok üzgünüm bugün ikinci gün nefesi duzelmedi daha öksürükte oluyor niye nefes alışı hızlı hocam benim içimi rahatlatin lutfen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Peki hocam çocuk sıkıştığı zaman ne yapmalıyım ventolin li hava vermelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okusaniz, bilirdiniz... Astimda; Nefes almak rahattir.. Nefes verme suresi uzun ve sikintilidir. Krup'da; islik calar gibi bir nefes almadan sonra; havlar seste oksuruk olur. Tek basina ATES bile solunumu hizlandirir. Bu yuzden, solunum sayisi Zaturre yonunden degerlendirilirken, atesinin olmamasi gerekir. Sikisirsa, soguk havaya cikarin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam oglum uyoyuyor şuanda nefesi dakikada 43 ateşi en baştan beri hiç olmadı hiriltisi var fakat oksurunce geçiyor boğazlarından sanırım bugün üç gün oldu oyun oynuyor yemek yiyor emiyor bunlarda sıkıntı yok daha nekadar sürecek bu nefes alması yorulmuyor mudur.hocam onun için endişeli yım havlar tarzda öksürükle başladı bu hastalik krup olmuş demiştiniz daha ciddi bisey değil dimi hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Endisenilecek bir durum yok.. Ama, doktora giderseniz, size; Astim ilaclari verirler.. Zira; Grip teshis etmemeye yeminlidirler.. Krup, olsa bile zaten 3 gece sikinti yapar, ondan sonra siradan bir Grip halini alir. Bu konuyu okuyun, yoksa sualleriniz bitmez.. Her seyi sil bastan anlatamam..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Aynen hocam bugün oğlum daha iyi3 .Gün sadece oksuruk kaldı çok sağ olun sayenizde çok iyi şeyler öğreniyoruz evet ben bugüne kadar daha hiç bir doktordan grip olmuş ilaca gerek yok lafını duymadım siz hariç bu çocuklar hep antibiyotik yada astım yada alerji ilaçları kullanılan hastalıklar geçiyor sanki sürekli bunları yazıp gonderiyolar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|