|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
spyros ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,
Size daha önce üstte yazdıklarımda yanağında ve damağında kırmızı noktalar çıktı geçti demiştim. Kızımın ağzının içinde üst damağının arkasına doğru yine peteşiler çıkıyor. Bazıları küçük küçük. Bir iki taneside 1-1.5 mm kadar. İki üç günde geçiyor ama sonra yine çıkıyor. Yanaklarında da yine birkaç tane çıktı. Camla bastırdım kaybolmuyor. Daha önce yazdığım damağın ortasında çıkan (2-3 mm kadar) geçiyor demiştim. Oda geçmedi kahverengi leke olarak duruyor. Bunlar neden oluyor olabilir hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum.. Gozle gormeden bir sey spylemek zor. Sikayeti olmadigi surece ugrasmayin, bir sure takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|