Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip aşısı ve çıkık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip aşısı ve çıkık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ascioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: grip aşısı ve çıkık
    Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 10:31
Merhaba Kadir Bey

Ben daha önce iki çocuğumada hiç grip aşısı yaptırtmadım.Şimdi yazılarınızı okuyunca yaptırmamın  domuz gribi açısından da daha iyi olacağını düşünmeye başladım doğrumu anlamışım Smile ?
Domuz gribi aşıları sağlık bakanlığının belirleyeceği öncelik sıralamasına göre yapılacakmış biz bu sıralamada nerelere gireriz bilemiyorum çok tedirgin oldum oğlum okula gidiyo 8 yaşında kızımda 20 aylık ......

Kızım iki gün önce elinden tutarken kendini geriye doğru çekti ve kolum ağrıyo diye ağlamaya başladı.öyle çok sertte çekmedi.Bunun üzerine hemen hastaneye gittik.Eliyle muayene ederken çıkmıştı ama ben yerine koydum dedi.Etrafımdaki insanlar artık bunun yer ettiğini en ufak birşeyde tekrar çıkacağını ve dikkat etmem gerektiğini söylediler.Çok moralim bozuluyo gerçekten böylemidir bir kere oldumu arkası gelirmi ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 10:42
Her iki grip aşısı arasında 1 ay olması, sıhhatli bir bağışıklık için önemlidir. Bu sebeple, aşı bir hafta sonra gelebileceği için şimdilik bütün aşıları tehir edin ve önceliği "Domuz gribi" aşısına verin..
Dirsek çıkığı o kadar önemli değil, zamanla düzelir, eklem kuvvetlenir.
Yukarı Dön
ascioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 10:48

domuz gribi aşısı sayılı geleceği ve bir öncelik sırası var diye duyduğum için sormuştum.Ben sağlık ocağına gittiğimde çocuklarıma yaptırabilecekmiyim bunu ?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 19:47
Maalesef, hiçbir bilgim yok.. Bekleyip göreceğiz.. Bir şeyler belli olsun bizde ona göre bir plan yaparız..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.