Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Negatif kan grubu ve hamilelik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuNegatif kan grubu ve hamilelik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Konu: Negatif kan grubu ve hamilelik
    Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2008 Saat 23:45

Merhaba,

aranizda kan grubu Rh negatif olanlar varmi? Su yüzden soruyorum, benim Rh negatif, iki cocugum var. Cevremde 3. cocuguna hamile kalip düsük yapan, hatta arka arkaya bir kac düsük yapan bayanlar var. 3. hamilelikte negatif kan grubu olunca böyle düsük riski yüksek oluyor diyenler var. Bebegin kan grubu pozitif olursa, annenin vücudu bebegi kabul etmiyormus. Ben zamaninda iki hamileligimde ve de dogumlardan sonra igne vurulmustum. Dr.um bana bu ignenin ilk dogumda vuruldugu zaman aslinda ikinci dogum icin bir önlem oldugunu söylemisti.  Tabi 3. dogum icin ne gibi riskler var falan diye sormadim hic dr.uma o zamanlar. Simdi sirf bunu sormak icin de dr. a gitmek istemedim. Aranizda 3. cocugu olanlar yok sanirim ama cevrenizde tanidiklariniz vardir belki. Ben 3. cocugu düsünmüyorum ama Allah verirde yine de tüm önlemlerime ragmen hamile kalirsam aldirmam asla. Eger düserse de bunu ruhen kaldiramam diye düsünüyorum. Yani bunu sormam bu yüzden.

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 00:07
canım bende negatifim ilk oğlum negatif ,ikinci pozitif doğduSmileilk doğumda negatif doğduğu için iğne yapmadılar ,ikinci de vurdular aslında ben üçüncüyü düşünmüyorum ama yinede dr ısrar etti yaptırmam için bende yaptırdım Smileannemde negatif benim üç kardeşiz hiç birşeyde olmamış çok şükür ,bu konuda her söylenene kulak asma canım Winküçüncüyü düşünüp dr kontrolüne gittiğinde konuşursun dr ile içinde rahatlar hemWink
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 00:26

Sagol canim. Benim iki oglumda pozitif. Bende hem hamilelikte hem dogumdan sonra igne vuruldum. Dedigim gibi ücüncüyü düsünmüyorum ama korundugum halde (spiral) yüzde 1 lik bir ihtimal olurda hamile kalirim ve düsürürüm diye korkuyorum. Bir yakinim var, 2 cocugundan sonra yazik 3 tane düsük yapti. Kardeslerinin kan grubu ne, aralarinda pozitif olan varmi? Cünki, anne negatif bebek pozitif olursa düsük riski oluyo.

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 00:28
ikisi de pozitif canımSmileiyi düşün iyi olsun Wink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.