|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
biyam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2017 Saat 08:46 |
Merhaba Kadir Bey ,
6 yaşında 19 kg kızımın burnu yaklaşık 2 haftadır tıkalı + geniz akıntısına bağlı öksürüyor İlk hafta kulağı ağrıdı hemen 2x2 iliadin damla başladı 2 gecede dolven verdim ağrıyı dindirdik çok şükür Yaklaşık 10 gündürde serum damla yapıyor burun akıntısı baya koyulaştı ama kulağı duymuyor kadr bey Her dediğimize efendim diyerek tekrarlamamızı istiyor ne yapalım dr gitsek tüp diyecek gitmezsek ya daha kötü olursa Bir çok yazınızı okudum hepsini yaptım ama kulağı duymamaya başlayınca tedirgin oldum Ateşimiz yok kulakta ağrı yok ne yapmak lazım
|
|
![]() |
|
biyam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir Bey
Agri ates vs yok duymuyor Yinede iliadin damlami? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'i 3 gun kullanin, duzelmezse, gosterin.. NOT: Iliadin BURUNA damlatilacak!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|