Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzitmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSinüzitmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kuzeyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinüzitmi
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 10:34
Hocam oğlum 5 yaşında 23 kg 117 cm gribin sonundayız akıntı oldukça koyu bugün sağ çenesinin kulağın önünün ve sağ alnının ağrıdığı söylüyor gecede hep huzursuzlandı ateş yok çok ağlayınca sağlık ocağına götürdüm Boğaz'ı temiz dedi bir kaç gündür sol kulak tıkalı doktorda onayladı sol kulak tıkalı dedi tıkanıklık için alerji şurubu verdi ben iliadin damlatıyordum çocuklarda ödemi alerji şurubu çözer dedi almadım ağrı için dolven ve farklı bir burun spreyi verdi biz şimdi sinüzit miyiz hocam ben iliadinli 2 şer dakika beklemeli tedavime devammı edeyim çene ağrısı kafamı karıştırıyor
Yukarı Dön
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 76
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kuzeyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 16:09
Hocam şimdi ateş başladı sağ kulağına elletmiyo acıyo diyo tam kulağın yanağa birleştiği yer kbb ye götürdüm orta kulak enfeksiyonu var dedi cefaks 250 ve sudafet verdi sadece antibiyotiği aldım ilk defa kullanıcaz antibiyotik ve sizden cevap gelmeden vermicem birde dediki 3 gün sonra iyileşme olmazsa gel dedi iyileşme olursa bazen sıvı birikmesi oluyo oda işitme kaybı yapar dedi ilaç bitince kontrole gel dedi ve korkuttu beni napalım hocam

Düzenleyen kuzeyim - 01 Haz 2017 Saat 17:25
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2017 Saat 08:20
SADECE; Iliadin damla kullanin.. SAKIN baska ilac kullanmayin. 
Eski mailleri okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.