|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifsimsek11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifsimsek11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2017 Saat 02:37 |
Hocam iyi gunler, oflum 4.5 yasinda ve cuma gunu ateslendi 39.5 dereceyi buluyor pedifen vererek dusuruyorum ancak 3 4 saatte tekrar 39 dereceyi geciyordu. 2 defa istifra etti. Cumartesi gunu strep a testi yapildi pozitif cikti. Deposilin yapildi cumartesi saat 2 de. Su anda hala atesi dusmedi 39.4 ates dusurucu verdim. Etki ediyor sonra tekrar yukseliyor. Burnu asiri tikali serum fizyolojik buhar banyosu bile acmiyor. Hocam deposilinden sonra atesin hala devam ediyor olmasi normal mi. Birde bugun oglen ateslendiginde asiri derecede terledi. Hocam gecmis strep a yazilarinizi okudum ancak atesin devam etmesi dogal mi o bilgiyi bulamadim. Simdiden tesekkurler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Strep-A Testi artik, ne hikmetse, herkesde (+) cikiyor. Burada is gene siz ailelere dusuyor... TESHISI SIZ KOYACAKSINIZ..... ATES+ agiz kokusu+Dil ustunde pas+bulanti ve kusma oluyorsa, bu Streptokok enfeksiyonudur.. Ates+Koku+Pas 'dan biri dahi yoksa, KESINLIKLE, Streptokok degildir!!! Teshis yanlismis demektir!!! Deposilinden; 12 saat sonra hala ates dusmedi ise, teshis kesinlikle yanlis demektir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2017 Saat 04:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|