|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her gun banyo yaptirin, Serin tutun, asiri giydirmeyin, kafasi terlemesin.
Sakin corap, takke giydirmeyin, yaslilari dinlemeyin. |
|
![]() |
|
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediklerinizi birebir uyguluyorum bebeğim çok huzurlu sayenizde yanlz birşeyi öğrenmek istiyorum. Ben bebeğimi tek uzun kollu atlet ve alt eşofman ile tutuyorum annem ise ısrarla askılı atlet üzerine alt üst eşofman giydirmemi söylüyor. Kış tam geldiği zaman nasıl giydirmem gerekecek ona göre çok merak ediyorum. Önemli olan ev sıcaklığı değil midir? Evimiz 24 derece geceleride 23 oluyor. Ben kendi bildiğim gibi giydirme devam mı edeyim yoksa hiç değilse atlet üzerine eşofman mı giydireyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz cocuga bakin... Kafasi terlemeyecek kadar giydirin. Ususe bile onemli degil, yaslilarin sandigi gibi; usutmekle hastalik olmaz. Sakin onlari dinlemeyin.
|
|
![]() |
|
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam doktor bey teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|