|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adadila ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2016 Saat 19:02 |
Merhaba hocam, kızım 16,06,2012 doğumlu. Salı günü öksürük, burun tıkanıklığı ve akıntısı için doktora götürdüm. Kan tahlili yapıldı sonuçlar:
Wbc :11,3 Mon% :3 Neu# :8,21 Neu% :72,4 Doktorumuz neu# değeri yüksek olduğu için enfeksiyon var dedi ve cempes125 verdi. Kızımın ateşi hiç çıkmadı. Antibiyotiği kullanmalı mıyım? |
|
Ada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esas olan: WBC'dir... 3.5 yas icin; WBC referans sinirlari: 5.5-15.5 dur.. Grip geciriyor... Gribin suresince; Notrofil ve Lenfosit oranlari degisir. Onunkisi tamamen; antibiyotik yazabilmek icin yapilmis bir ZIRVALAMA!! Sakin Antibiyotik kullanmayin.. Ayrica da; Kan sayimindan evvel; agizda koku ve dilde pas varmi olan bakilir, bunlar yoksa, Kan sayimi bile gerekmez.. Ama, niyet baska!!!
|
|
![]() |
|
adadila ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim bir sorum daha var:
Kızıma 1 yaşını doldurduktan sonra dvit damla bitti bir daha kullanmadım ama 2014 ekim ayında 1 ampul dvit3 ampul kırıp içirdim. Bir de şubat 2016 da 1 ampul kırıp içirdim. 08,03,2016 da yapılan tahlilde D vitamini 117,60 çıktı. Bu kadar yüksek çıkması normal mi? Ben doktora sordum makine bozuk dedi. Ama dvit3 ampul 10 sene önce yasaklandı, beyinde bir çeşit tümöre neden olduğunu söyledi ve bir daha kullanmayın dedi. |
|
Ada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"...
Ama dvit3 ampul 10 sene önce yasaklandı, beyinde bir çeşit tümöre neden olduğunu söyledi ve bir daha kullanmayın dedi. .." Her zaman soyluyorum... Turk doktorlarinda; ILIM olmadigi icin, isi sahtekarlikla idare etmeye calisirlar.
Sizlerin de bildigi gibi; Dvit3 ampul, senelerdir yasaklanmis filan degil, Eczanelerde satilmaya devam ediyor.. Bir ara, asiri kullanimdan dolayi piyasada bulunmuyordu ama, artik bir sikinti yok.. Dvitamiminin ust siniri: 150 ng/mL dir.. Senede 1 defa icirmeye devam edin. En kolay ve en ucuz yontem oldugundan, dusmani coktur..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam sağolun.
|
|
Ada
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|