Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
umayey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umayey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ishal
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 15:13
hocam iyi günler
kızım 14,5 aylık. suan 75 cm ve 10 kilo 400 gr. nerdeyse 11 aylık da 9700 du kilo alımı ek gıdaya geçtikten sonra azaldı. kaka sayısı normalde 2 yada 3 kez ve 10 dak beklesin hemen pişik oluyor. hala gazı devam ediyor ben gaz yapıcı bişey yersem o gece hiç uyumuyoruz. şuan 8 dişi var. 1 aydır yan dişleri çok kaşınıyor. 1 haftadırda kaka sayısı bariz bir şekilde arttı. günde 6 kez yapıyor. bugünde ateş yükseldi. burun tıkanıklığımızda uzun suredır devam etmekte. ishali ben dişe bağlamıştım ama şimdi ateş çıkınca tereddütte kaldım. ne yapma gerekir.
pirinç labası ıhlamur veriyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor huzursuzlukta arttı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2016 Saat 05:18
Eski mailleri okuyun...
Site'de bir ariza var, cok yavas calisiyor. Boyle, onceden;  cok sorulmus olan sualleri once okuyun,
sonra gerek duyarsaniz sorun.
Yukarı Dön
umayey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umayey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2016 Saat 23:13
konuları elimden geldiğince okumaya çalışyorum. ama hangi konuyu okuyacağımı şaşırdım bizde önce ishal olunca anlayamadım gidişatı. acaba ateşin onunla bir ilgisi yok mu?
ateşi düşmeyince bugun doktora götürdük. lökasit 19000 çıktı. ishal olduğu için 1 doz iğne bir doz şurup gidelim. cumartesi tekrar bir bakalım dedi.
iğne novosef 1 g(3,5 ml sulandırılıp)
suprax şurup

hocam acaba iğne gereksiz olabilirmi.? ishal olduğu için emilemez dedi doktorumuz ama size sormak istedim.
birde kakada amip olabilir musait olunca kaka tahlini yapın sonuclara bır bakalım dedi. antibiyotik kullanılırken kaka tahlili yapılabilirmi acaba?
birde hocam burnu cok aşırı kotu durumda. buyuk adamlar gıbı horluyor ve uykudan tıkanıp uyanıyor. coldmix ve serumfizyolojik yapıyorum ama hiç duzelmedi.  acaba illadin damlatsammı?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.