Merhaba Kadir Bey;
7 ayını dün doldurmuş olan bir oğlum var. İlk 6 ay yalnızca anne sütü verdim. Daha sonra ek gıdaya geçtim. Şimdi sofradaki kıymalı sebze yemeklerinden de veriyorum. Süte ağırlık vermeye çalışıyorum. Doğduğundan beri bir kere bile kusmadı ama geçtiğimiz gün yoğurt yedirip uyutmuştum. Uyanınca bir müddet sonra muzlu süt verdim. Komple yoğurdu ve muzlu sütü kustu. Daha önce kusmadığı için çok korktum ve şaşırdım:( Kustuktan sonra yemek görünce ağlamaya başlıyor. Emziriyorum bol bol ama sütümün iyice azaldığını ve yetmediğini hissediyorum. Uykuları azaldı. Geceleri inliyor , ıh ıhh diye sesler çıkarıyor ve acı acı yüsek sesle bağırıp ağlayarak uyanıyor:( Gece altına kaka yapmazdı hiç uyurken,şimdi onu da yapıyor. Huzursuz,sanki üzerinde bir kırıklık var. Ateşi ve öksürüğü yok ama meme emerken birden boğazına takılıyormuş gibi öksürüyor ve itiyor,bağırarak ağlıyor. Kilosu 8600 g. boyu 70 cm. Durumumuzu özetledim. Oğlumun nesi olabilir acaba???
Ayrıca pnömokok aşısını 3 doz olarak yaptıracağımız söylendi. İlk iki dozu yaptırdık. Üçüncü dozu da doktorumuz ocakta yapacaktı. 3. dozu bedava olarak sağlık ocağında mı yaptırmalıyım yoksa bir sakıncası olabilir gerekçesiyle özel doktorunda yaptırarak tamamlamalı mıyım?
Çok teşekkür ediyorum Kadir Bey...