|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 11:01 |
hocam 3 gün önce sebepsiz ateş başlığıyla yazmıştım grip geçiriyor demiştiniz kızım 7 aylık 3 gün çok şiddetli ateşi oldu şimdi düştü dilinde ve dudak içinde beyaz yara gibi lekeler var ve yüzünde çok küçük ve sık kırmızı isilik tarzı döküntüler oluştu yazılarınızdan anladığım kadarıyla 6. hastalık geçiriyor ama dildeki bu durumla ilgili kimse birşey yazmamış sizden bilgi almak istedim ilaç kullanmadım dr a götürmedim sadece sizin yazılarınızı okuyarak çözmeye çalışıyorum şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Avuc iclerine ve Ayak tabanina da bakin..... Buralarda, kirmizi dokuntuler varsa; El,Ayak ve Agiz Hastaligi olabilir, Gerek 6.Hastalik, gerek El,Ayak ve Agiz hastaligi virutik hastaliklar olup, bir tedavileri yoktur, kendiliginden iyilesirler.. Boyle durumlarda, RESIM gonderilmesi; vakit kaybini onler ve kesin teshis konulabilir. |
|
![]() |
|
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
https://i.hizliresim.com/6XRg20.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
https://i.hizliresim.com/LnPkE0.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Hocam bu şekilde dildeki bu yaralar damakta yanak işinde yani neredeyse her yerde var ve ayakta elde hiçbirşey yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik DEGIL!!!! Bebeklerde cok sik gorulen bir tablodur... Emme sirasinda; agiz icindeki dokularda asiri surtunme oldugundan, eskiyen zar tabakasi bu sekilde dokulur.. SAKIN; bu konuyu Turk cocuk doktorlarina sormayin, durup-dururken, basiniza buyuk isler acarlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|