|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuzeyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 10:34 |
Hocam oğlum 5 yaşında 23 kg 117 cm gribin sonundayız akıntı oldukça koyu bugün sağ çenesinin kulağın önünün ve sağ alnının ağrıdığı söylüyor gecede hep huzursuzlandı ateş yok çok ağlayınca sağlık ocağına götürdüm Boğaz'ı temiz dedi bir kaç gündür sol kulak tıkalı doktorda onayladı sol kulak tıkalı dedi tıkanıklık için alerji şurubu verdi ben iliadin damlatıyordum çocuklarda ödemi alerji şurubu çözer dedi almadım ağrı için dolven ve farklı bir burun spreyi verdi biz şimdi sinüzit miyiz hocam ben iliadinli 2 şer dakika beklemeli tedavime devammı edeyim çene ağrısı kafamı karıştırıyor
|
|
![]() |
|
kuzeyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi ateş başladı sağ kulağına elletmiyo acıyo diyo tam kulağın yanağa birleştiği yer kbb ye götürdüm orta kulak enfeksiyonu var dedi cefaks 250 ve sudafet verdi sadece antibiyotiği aldım ilk defa kullanıcaz antibiyotik ve sizden cevap gelmeden vermicem birde dediki 3 gün sonra iyileşme olmazsa gel dedi iyileşme olursa bazen sıvı birikmesi oluyo oda işitme kaybı yapar dedi ilaç bitince kontrole gel dedi ve korkuttu beni napalım hocam
Düzenleyen kuzeyim - 01 Haz 2017 Saat 17:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE; Iliadin damla kullanin.. SAKIN baska ilac kullanmayin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|