|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 16:47 |
Kadir bey merhaba
Oğlum 20 aylık emziriyorum emzikte kullanıyoruz iki gün önce ağız içinde beyazlıklar farkettim pamukçuk gibi dilindede yer yer beyaz tabaka var karbonatlı suyla sildim dudak içindede vardı kanadı şimdi orası yuvarlak nokta gibi damağındada var arka dişleri çıkıyor hepsi bir arada çıktı iştahı zaten yoktu şimdi dahada azaldı ama ateş falan yok keyfi yerinde ne yapmak gerekli şu eczanelerde satılan karadut şurubları işe yarar mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agiz icinde, mantar enfeksiyonu( Pamukcuk=Muge= Monilia) olabilmesi icin: Agiz icinin STERIL olmasi gerekir. Normal flora bakterileri(Probiyotikler) varken, bu enfeksiyon OLMAZ.. SARTLAR: 1- Ya ilk 1 ayinda bebek olacak, 2- Ya da, cok agir Antibiyotik kullanim sonucu, agiz ici bakterileri yok olmus olacak... Bu durumlarda; Mikostatin damla kullanilir(gunde:3x 20 damla) Yoksa, asiri emzik-biberon kullanimi, agiz ici, sathinin eskiyip dokulmesidir, bir sey gerekmez. Eski mailleri de okuyun. |
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pamukcuk olamaz diyorsunuz anladım...antibiyotik hiç içmedi çok şükür...emzikte sadece uyurken ama memeye çok düştü bu ara birde sokakta parkta yerde ne bulursa ağzına atıyor...bu durumda ilaç kullanmıyorum...
Çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|