|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2017 Saat 11:33 |
Kadir hocam merhaba antalya da su siralar el ayak agiz hastaligi salgini varmis.Akli olan gitmesin seklinde paylasimlar yapiliyor.Hep Antalyadan tatilden gelenkerde gorunuyirmus.Buzim de ay sonu o tarafta tatilimiz var.bi oneriniz var mi hocam.korunmak adina.otellerde yogunmus.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin, gidin, agiz tadi ile tatilinizi yapin.. Zaten; herkes, hayatinda 1 DEFA gecirip, bagisiklik kazaniyor. Simdiye kadar gecirmedi iseniz, gecirin, bir kaybiniz olmaz. Ne korunmasi??? Solunumla, Grip bulasir gibi bulasiyor. Tedavisi de olmayan, kendiliginden iyilesen bir hastalik. |
|
![]() |
|
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Konuda yazmamisim cok pardon hocam ama 20 aylik bebegim icin sormustum aslinda.ona bulasmasindan diye endise ediyorum.zira burda bazi dr lar resimlerini paylasiyorlar "yine bir antalya tatili donusu,yine el ayak agiz hastaligi,hep antalyadan donenlerde var "diye paylasim yapiyorlar.paylastiklari resimlerde cocuk epey kotulemis.vucudu tamamen sarmis dokuntuler.20 aylik bebegim icin endise ettim ben de.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu hastalik, o sekilde dokuntu yapmaz... Muhtemelen, teshis yanlis... Bu hastalikta; Agiz icinde ufak yaralar, avuc ici ve ayak tabanlarinda ufak noktalar seklinde dokuntuler olur.. Zaten, bir tedavisi yoktur, kendiliginden duzelir. Hayat boyu 1 defa olur!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ağu 2017 Saat 19:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|