|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2017 Saat 18:53 |
Kadir Hocam iyi günler dilerim
5 yıldır kızımı sizin tavsiyelerinizle büyütüyorum .Allah sizden razı olsun 3 yıl önce kızım iki yaşındayken 3 kez ateşli havale geçirmişti ve doktoru epilepsi ilaçları vermişti sizin sayenizde hiçbirini kullanmadık.kızım şu anda 5 yaş 3 aylık ve bir daha havale geçirmedi.doktor kontrolünde doktorun dediği birşey kafama takıldı size sormak istedim . 1. Soru : doktor artık bu yaştan sonra bir daha havale geçirmez geçirirse onu artık ateşli havale değilde epilepsi olarak ele alırız dedi.doğru mudur? 2.soru : 5 yaştan sonra boğaz hastalıkları dönemi başlıyor dedi bundan sonra bademcik iltihabı şeklinde hastalıklar geçirecekmiş .doğru mudur ? ( biz geçen sene kreşte ilk yılımızı sayenizde ilaçsız atlattık ) Çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Keriz en sonunda dogruyu soylemis!!! Sunu 2 yasinda iken de soylese idi ya!!! 2- "5 yas" ile alakasi YOK!! Krese/okula baslamasi ile ilgili!!! SAKIN, benim haricimde; kim ne derse desin, inanmayin, sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Bakalim bu kis, ne SAHTEKARLIK icat edecekler!!! - Astim: bitti - Bronsiolit, Bronsit ve "Zaturre baslangici da" bitmeye mahkum.. Sahtekarliklari iyice ortaya cikti!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|