|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kahvekeyfi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kahvekeyfi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 12:25 |
Hocam merhabalar,hayırlı günler dilerim.
Hocam balık yağı konusunda biz 2 yaşından beri kışları veriyoruz,yalnız mollers kullanıyoruz,bu kış başlamadığım içinde sanki daha sık hastalandı,aynı zamanda da çekimiyorum çünkü okyanus balığı çok vermeyin civa filan muhabbeti yapıyor bazı doktorlar..balık yağını kışları verelim mi? Birde siz bir yazınızda çocuklara 1 yaşından sonra her sene 1 ampul Dvit3 verin demiştiniz.bu bir ampulu bir keredemi o yıl içinde aylara bölerek damla şeklindemi verelim.bizimki 5 yaşında biz hiç Dvit vermedik birşey olmuşmudur.Doktoru da tahlillerde Dvite hiç bakmamıştı.şimdiden teşekkürler hocam sağolun var olun 🙏 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hic Balik yagini hastalarima vermedim..
Senede 1 defa; 1Ampul Dvit3 icirin. Oyle bolmeye filan gerek yoktur. Sacmalik.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|