|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
findigim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2016 Saat 13:20 |
Merhabalar
Kizim 18 aylik 11 kilo 3-4 hafta once abisinden kapip ateslendi normal bi soguk alginligi gecirdi. O gunden beri abisi de o da oksuruyordu, sonra oksurukler gece, sabah ve aglarken olmaya basladi sadece. 1 hafta once Abisinin oksurugu tamamen bitti. Kizimin ki ise artti. 2 gun once atesi 39-40 oldu oksuruk balgamli olmaya basladi. Atesi dustu ama sesi falan da degisince doktora goturduk. Doktor cigerleri dinledi. Cigere inmis deyip su ilaclari verdi -ates dusurucu -antibiyotik -otrivine -salbutamol ve ipravent buhar makinasiyla gunde 4 kez vermek uzere Otrivine ve ates dusurucuyu hic kullanmadim. Antibiyotik basladik, buhar makinasini 4 kez uyguladik gunde 2 kez olarak ama icim hic rahat degil. Su an kayinvalidemde kaliyoruz esim de dahil herkes ilaclari kullanmasindan yana. Doktordan iyi mi bileceksin diyorlar. Ben de size sormak istedim. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; o ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Sahtekarligin:1.Safhasi olan bu ilaclarla, once 3-5 gun gecici bir iyilik halinin arkasindan, oksurugun kesilmesi ve akintinin koyulasmasi ile, hadise akcigerlere iner ve hiriltilar, sikintili solunumlar baslar.. Bu devrenin arkasindan tekrar doktora gittiginizde; size; Sahtekarligin:2.Safhasi ilaclar( Ventolin, Asist, Pulmicort veya Nasocort gibi kortizonlu spreyler) baslanacak. Devamini eski maillerden okuyun... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Kas 2016 Saat 18:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|