|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilamazl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2017 Saat 00:45 |
![]() Kadir bey selamlar; Oğlumda bebeklikte beri bazı dönemlerde(ateş vs hariç) kulak kepçesinde kızarıklık görüyorum.Bu bazen oluyor bazen dikkat çekici olmuyor.Bu kızarıklık ise 1-2 aydır akşam yatmadan önceki saatlerde çok dikkatimi çekmeye başladı.Normalden kızarık çünkü.Bebekken alerjik rinit vs dendi ama ilintili mi bilmiyorum. Bir sorunumuz da yine kışa girerken başlayan boğaz temizleme hareketi bunu çok sık yapıyor hatta yıllardır neredeyse okul dönemine denk geliyor bu hareket,bu sene artarak devam etmekte neredeyse her 3-4 kelimede bir boğazını temizliyor.Çok bağırarak konuşan bir aileyiz.O da öyle acaba etkisi var mı desem bide yok.Geniz akıntısı olan bir çocuk acaba o mu yapıyor bilemedim.Geçen yaz başı bu durum ses kısıklığına yol açmıştı neredeyse 2 ay sesi kısık dolaştı,sonra kendiliğinden geçti. Resmi yolluyorum belki faydası olur. Kolaylıklar ve sağlıkla kalın. Düzenleyen Gamze - 05 Kas 2017 Saat 01:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklarda, bu sekilde hassasiyet olabiliyor.
Soguktan sicaga, ve tersi durumlarda kizarabilir. Bir onemi yoktur, yasi ilerledikce azalacak. |
|
![]() |
|
ilamazl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkurler,peki bu boğaz temizleme hakkinda fikriniz nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya akinti var, yada sinirsel... Zamanla kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|