|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 17:38 |
Hocam kizim 11 yasinda.istanbuldayken de hastanizdi.dun aksam ceneden kulaga dogru hafif bi sislik farkettik bu sabah belirgin sekilde buyumustu.dr.a goturduk.gribal enf.sonrasi gorulen lenf bezi sismesi dedi.ama kizim bu aralar grip,bogaz agrisi gibi herhangi bi rahatsizlik gecirmedi.bazen belirti vermeden gecirilebiliyor biliyorum ama dr.enfeksyon gecirmis ve mikrobu lenfte toplanmis gibi bi aciklama yapti.ates falan da yok.keyfi de gayet yerinde.hatta su saatlerde sislik inmis bile.elleyince agridigini soyluyor..viral olabilecegi gibi bakteriyelde olabilir ve bu bakteriyel dedi.verdi antibiyotigi.wbc baktirtamadim.gerek var mi antibitotige.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kabakulak olabilir. Bir resim gonderebilirmisiniz? Ates yoksa, zaten Antibiyotige gerek yok, kan sayimi bile gerekmez. 2- Tukruk tasi, tukruk kanalini tikamis ve sonra kendiliginden acilmis olabilir. Kabakulak'da sisilik en az 3-4 gun devam ederken, Tukruk taslari, 1 gunde bile duzelebilme ozelligine sahiptirler. Sakin ilac/antibiyotik vermeyin. Bu hadise ilerde tekrarlayabilir. Ara ara, sakiz/jiklet cignemesi faydali olabilir. Goruyorsunuz, Turk doktorlarinin perisanligini... Ya Antibiyotik verecek, Ya Astim diyecek, Ya Allerji diyecek, Ya da Reflu diyecek... Baska hastalik bilmezler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2017 Saat 19:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|