|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DİLEK08 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: ARTVİN Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2011 Saat 20:37 |
merhaba arkadaşlar.kaadir beye bir soru sordum eski maillere bakın demiş am bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..Soru Pafa sendromu hakkında bilgi.Teşekkürler:)))
|
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/21/kadir-tugcu
Hocamızın burda YAZARIN DİĞER YAZILARI diye bir bölüm var orda sorununuzla ilgili yazısını bulabilirsiniz.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DİLEK08 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: ARTVİN Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() |
teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
Kadir Bey sorunuza tekrar cevap vermiştir ilgisi ve yardımı için kendisine teşekkür ederiz...
Ayrıca hastalığın ismini doğru yazıp arattığımızda eski maillerde varmış, aşağıdaki linkler size yardımcı olacaktır tekrar geçmiş olsun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|