|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2017 Saat 05:06 |
Dr bey 13 gunluk oglumun gobegi 8. Gun dustu yalniz dibinde gobek deligin icinde bir parca kaldi o da tamamen sertlesince bebegimin bezi degiyor galiba kanamis cok az
Tekrar kan kuruyor altini degistirorken badisinde cok kucuk kan damlasi oluyor Bu durumda ne yapmaliyim gobegine hastanedrn cikarken hicbirsey surmeye getek yok dedilerl bebegimi henuz yikamadim gobegi tam gecmmedigi icin Enfeksiyon olabilirmi ne yapmaliyim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-2 gun Batticon surun.. Bir dahada aklinizda olsun, gobek duseene kadar mutlaka her alti acildiginda, Kolonya veya Batticon surun. Eger, 2 gunde duzelmezse, "Gobek granulomu" olabilir, (Resim gonderse idiniz, hemen soylerdim), Yakilmasi gerekebilir.
|
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim yukleyemedim dr gostetdim sıkınti yok dedi kbuk baglamis aldi kabugu bactroban pomad verdi surmek icin
Birde gozu capaklaniyordu onun icinde netira damla ve mikostatin sus. Verdi Bunlar uygun ilaclar midir? Bebegim 15 gunluk oldu 4095 gr |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN, gobege o pomadi(veya herhangi bir kremi) KULLANMAYIN.. Sadece, Batticon, gune;3x1 surun. 2- Gozune SADECE; Netira veya Tobrased damla, gunde;4x1 (5 gun) damlatin.Bu konu ile ilgili cevaplari okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2017 Saat 19:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|