|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuzeyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2015 Saat 18:28 |
Hocam oglum 40 aylik 104 cm 17 kg bir suredir ayaklarim agriyor diyor fakat ben ilgi icin yaptigini dusunuyordum.merdiven cikacak anne ayagim agriyor kucagina al filan derdi.fakat artik uykudan uyanip soyluyor ve agliyor ovaliyorum agri kesici veriyorum geciyor.cok sut icer hatta su yerine sut icer ama siz bu yasta buyume agrisi olmaz diyorsunuz.birde X bacak var eylule kadar dvit3 verin dediniz verdim ama belirgin bir degisme yok zaten sizde kilosundan oturu uzun surer duzelmesi demistiniz.bunun haricinde cok hareketli bir cocuk.ne yapmam gerekir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok dolasmasin, istirahat etsin.
|
|
![]() |
|
kuzeyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam cok sagolun
Peki X bacak icin dvit3 e devammi hocam eylulden sonra tekrar degerlendiriz demistiniz dedigim gibi belirgin bir iyilesme yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekim ve Kasim, 1 ay ara ile 2 tane daha icirin, Subat basi gene arayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|