|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maltin2s ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2018 Saat 14:24 |
Kadir Bey merhabalar, 5 buçuk yaşında oğlumdaki döküntüleri değerlendirmenizi rica edeceğim. Ateşi çıkmaya başladığı zaman halihazırda kbb doktorunun verdigi antibiyotiği kullanıyorduk. Ateşi çıkınca sizin eski sorularda antibiyotik ateşinden bahsettiğinizi gördüm ve ilacı kestim. 2 gün-gece 40 derecelere varan ateşten sonra döküntüler ortaya çıkmaya başladı. Ateş sonrası döküntü daha öncede olduğu için kendiliğinden gecer diye bekledim ama bugün 4. Gün ve sanki hiç bir gerileme yok aksine kizariklar daha biraraya toplanıyor gibi. Dün hastaneye götürüp kan tahlili yaptırdık wbc düşük çıktı. Viral enfeksiyon dedi. Döküntüler içinde alerji şurubu yazdı. Evde alores vardı ondan verdim bende dün akşam. Siz ne dersiniz bu döküntüler için acaba? Ayriyetten yapmamız gereken bir şey var midir? Bu arada öksürükte devam ediyor. Ballı limondan başka bişey vermiyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5.Hastalik, sakin ilac kullanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|