|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kartanesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2009 Saat 09:15 |
Kadir Bey bakıcım her banyodan sonra oğlumun hastalanmaması için 1 çay kaşığı calpol vermiş.Bana söyledikten sonra ben vermemesini söyledim tabiki ama şu ana kadar aldığı calpolun ne gibi zararları olabilir.Duyunca çok tedirgin oldum.
Bir de kaka yapmadığı zamanlarda mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyormuş bunun zararı olur mu ?
Teşekkür ederim. Düzenleyen kartanesi - 16 Şub 2009 Saat 10:57 |
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/icerikh.asp?t=2&id=391
video forumda değil,www.anneoluncaanladim.com da görüntülü röportajların altında
Düzenleyen Siddartha - 16 Şub 2009 Saat 19:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() |
Hep aynı ezberci zihniyet. Bunlara kalsa, Verem olmayalım diye herkeze verem ilacı bile verirler. Kabızlık varsa, zeytinyağı verilebilir. Normal kaka yapana gereksiz.
|
|
![]() |
|
kartanesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
![]() |
Çok teşekkür ederim sağolun.
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|