|
2 aylık nefes tıkanır gibi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 33 Dakika önce Saat 16:24 |
Hocam merhaba. Başlığa ne yazsam bilemedim. 2 ay + 1 haftalık kızm 3290 gr doğdu 5300 gr. Böyle arada öksürüyor günde 7 8i geçmez. Ateş falan yok. Bugün böyle hazımsızlık olur ya hıçkırır gibi içerden bir ses gelir öyle sesler çıkarır gibi oldu nefesi tıkanıyor sandım yatırıp baş aşağı biraz sırtına vurdum. Emme peşine olmadı emeli bir saat olmuştu neredeyse. Yüzünde de korkar bir ifade vardı açıkçası. Hıık yapıp nefes alıyordu ama tabi epey endişelendim. Ağlayabildiği için nefessiz kalmadığını düşündüm bi 15 saniye sürdü. Emzireyim dedim emebiliyor mu diye emdi ama sütü hep geri akıttı. O da korktu ben korkunca heralde ya da durumdan korktu direkt. RSV konusunda da sosyal medyada korkutucu videolar denk geliyor. Acaba bir şey mi kaçırdım diye korkar oldum. Alakalı mı bilmiyorum ama cuma günü 2 ay aşılarını oldu. Acaba hıçkırık mıydı sadece yoksa bir şeyi var mıdır? Doktora götürsem kesin yoktan bir şey çıkarkrlar başımıza diye korkuyorum
Düzenleyen aabut - 5 Saat 56 Dakika önce Saat 17:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçkırık.
Sakın; Sağlık ile ilgili Türkçe yazıları okumayın. Onların tamamı, sizleri korkutup, doktorlara koşmanız için yazılıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|