|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 15:54 |
Hocam 47 aylık oğlumda özellikle sonbahardan yaza kadar sürekli bi öksürük bazen burun akıntısı bazen tıkanıklık var birde öksürünce kusabiliyor balgam çıkarıyor daha çok kuru öksürük geçen sene abi okuldan hastalık getiriyordu bu sene kendisi anaokuluna başladı ne yapayım hocam doktora bi ara götürdüm bronşit alerji dedi ilaçları almadım bronşit astım ihtimali korkutuyor sizce ne yapayım
Düzenleyen helin - 01 Eki 2014 Saat 15:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118573 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Bronsit, Astim veya bunlarin "baslangiclar" sahtekarliklarina kanmayin. Son 5 seneden beri, Turkiye'de her oksuren cocuga, bu tanilari koymak "MODA" oldu...
2 sene bu sekilde cok hastalikli gececek. Eski mailleri ve makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|